Financieel advies zelfstandig ondernemer

Hoe regel ik de overdracht van mijn onderneming zo goed mogelijk?

Er komt een tijd dat je stopt met ondernemen. Mogelijk zet de volgende generatie de onderneming voort of wil een andere ondernemer je bedrijf overnemen. Het is altijd van belang dat je de juiste keuzes maakt en dat je begrijpt met welk doel je dat doet. Ook als er geen overnemende partij is.

Financieel advies zelfstandig ondernemer

Welkom op de dienstenpagina ‘financieel advies zelfstandig ondernemer’. Wij zorgen dat je het juiste financiële inzicht en overzicht krijgt zodat je de juiste beslissingen kan nemen. Dit doen wij door je onderneming financieel en fiscaal in samenhang te brengen met je situatie in de privésfeer. Onze financiële adviezen aan ondernemers spreekt veel mensen aan. Hoe dat komt? De meeste adviseurs verdienen geld met de verkoop van financiële producten. Wij niet. Sterker nog, wij verkopen geen financiële producten.


Persoonlijk financieel advies

Financieel advies aan ondernemers gaat bij ons alleen over jouw persoonlijke belangen, de belangen van je gezin en die van je onderneming. Wij onderhouden geen commerciële banden met banken, verzekeraars of andere financiële instellingen.
De juiste financiële beslissing nemen is niet altijd eenvoudig. Dat begrijpen wij heel goed. Veel factoren spelen daarbij een rol zoals de toekomst van je onderneming, fiscale en andere wetgeving, maar ook de belangen voor je gezin, vermogen, woonlasten of ondernemerspensioen en vanzelfsprekend je persoonlijke voorkeuren.

Onze financiële adviezen aan ondernemers zijn integraal. Dat wil zeggen dat wij de totale situatie in samenhang voor je bekijken en analysen. Daardoor krijg je écht duidelijkheid in wat je het beste kan doen.

Financieel advies voor zelfstandig ondernemers is maatwerk. Wij zijn gedreven financiële bouwers, gericht op jouw toekomst.

Neem contact op

Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.

RFPA Icon

Stel ons jouw financiele vraag

RFPA

Vertel ons jouw uitdaging en we nemen binnen 24u contact met je op.