Over RFPA

Als je voor RFPA kiest wil je natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Glenn Rietveld heeft RFPA opgericht en is het gezicht van het kantoor. Hij is gecertificeerd financieel planner, levens/ en testamentair executeur. Ook treedt hij in diverse situaties op als toezichthouder.

Hij heeft veel ervaring en is inmiddels meer dan 20 jaar actief in de financiële branche. Glenn heeft jarenlange ervaring in het adviseren en begeleiden van particulieren en ondernemers. Ook treedt hij in opdracht van werkgevers op om werknemers duidelijkheid te geven in de financiële situatie, bijvoorbeeld als een organisatie reorganiseert, bij beëindiging van een dienstverband of in geval van ziekte.

FFP Logo
CFP Logo
VELEX Logo
NOVEX Logo

Bij RFPA gaat het om jou
Een doel van RFPA is om mensen blij te maken door ze doorlopend financieel inzicht en overzicht te geven in de actuele en toekomstige financiële situatie. Om mensen op die manier in de gelegenheid stellen om de juiste financiële keuzes te maken, voor nu en later. Ben je in loondienst of zelfstandig ondernemer, vermogend of juist niet? Dat maakt voor RFPA niet uit. iedereen wil schenk of erfbelasting besparen of een onnodig te hoge eigen bijdrage voor zorg beperken.

RFPA 100% onafhankelijk, geen financiële producten…
RFPA is niet aangesloten bij en bank of verzekeraar, verkoopt geen financiële producten en is daardoor volledig onafhankelijk. RFPA biedt regelmatig andere oplossingsrichtingen aan dan mensen traditioneel gewend zijn, gewoonweg doordat er geen financiële producten worden verkocht. De analyses zijn gericht op de persoonlijke situatie en TOEVOEGEN wensen van onze cliënten.

RFPA is voor iedereen
Wij willen voor iedereen toegankelijk zijn, diensten aanbieden die bij onze clienten aansluiten. Hierom werken wij niet met standaard bedrijfsprocessen of advieskaders. Maatwerk bieden, gericht op persoonlijke omstandigheden en wensen.
Complexe situaties worden uitgelegd in de taal die je spreekt en in de tijd die daarvoor nodig is. Vaktermen sluiten wij zo veel mogelijk uit. Persoonlijk en professioneel, zo werken wij.

RFPA is volledig
Afbreuk aan kwaliteit? Daar werkt RFPA niet aan mee. Wij zijn professionals, wij maken alleen financiële analyses die kwalitatief goed zijn. Daar heb je echt wat aan. Het kantoor is aangesloten bij de federatie van financieel planners (FFP). Glenn is het gezicht van RFPA. Hij is gecertificeerd financieel planner (FFP) & certified financial planner® (CFP®). Een gecertificeerd financieel planner is doorlopend op de hoogte fiscale, juridische en financiële
ontwikkelingen. Dit wordt periodiek door de FFP getoetst.

Velex & Novex / (Levens)executeur
Een bijzonder onderdeel van de dienstverlening van RFPA is de rol van toezichthouder of levensexecuteur. RFPA bereid mensen voor en begeleid mensen in situaties waarbij je niet meer namens je zelf op kan treden. Denk bijvoorbeeld aan mensen die gaan dementeren of in coma raken. In dat geval treedt RFPA op als toezichthouder of levensexecuteur. RFPA treedt ook als executeur testamentair om een nalatenschap af te wikkelen als een cliënt dat wenst.

Strategisch partners
Het werk van RFPA is veelomvattend. Wij weten niet alles en wij gaan ons ook zeker niet voordoen alsof wij alles weten. Op deelgebieden kan specifieke kennis van bijvoorbeeld een fiscalist nodig zijn. Dat geven wij altijd vooraf aan. RFPA heeft strategisch partners die hierin voorzien. Hierdoor bieden wij gemak, alle deskundigheid is beschikbaar.

Glenn Rietveld
Glenn is gecertificeerd toezichthouder / (levens)executeur en RFPA is aangesloten bij Vereninging van Levensexecuteurs. Om je bij de vereniging aan te sluiten moet je aan hoge eisen voldoen en periodiek aantonen dat je daar nog aan voldoet.

Hij is medeoprichter van de Vereniging van levensexecuteurs. Een vereniging die zich richt op mensen die zich afvragen hoe de financiële maar ook medische belangen kunnen worden behartigd in situaties waarin je dat zelf niet meer kan.

Glenn Rietveld - Financieel Adviseur

Neem contact op

Een goed financieel besluit nemen is niet eenvoudig. Heb je een financiële vraag, of weet je niet goed waar je met je vraag terecht kunt? Professioneel en persoonlijk, zo helpen wij graag! Het eerste kennismakingsgesprek waarin wij je vragen en onze werkwijze bespreken is kosteloos.

RFPA Icon

Stel ons jouw financiele vraag

RFPA

Vertel ons jouw uitdaging en we nemen binnen 24u contact met je op.